Asus ZX1 Lamborghini, un telefon PDA asteptat la CeBIT

Autor:  | Publicat în:  Asus 2.268 ori
<b>Asus ZX1 Lamborghini, un telefon PDA asteptat la CeBIT</b>Se pare ca Asus s-a pierdut la Mobile World Congress 2008, avand 2 noi terminale expuse, Asus M930W si Asus Galaxi Mini, pe care trebuia sa le cauti si sa intrebi de ele daca doreai sa le admiri. Producatorul isi va lua revansa la CeBIT se pare, prin...

Se pare ca Asus s-a pierdut la Mobile World Congress 2008, avand 2 noi terminale expuse, Asus M930W si Asus Galaxi Mini, pe care trebuia sa le cauti si sa intrebi de ele daca doreai sa le admiri. Producatorul isi va lua revansa la CeBIT se pare, prin intermediul lui Asus ZX1 Lamborghini, pe care il puteti privi in imaginea urmatoare:

Se pare ca Asus a amanat lansarea noilor sale terminale pentru CeBIT, showul tech din Germania, insotind evenimentul cu lansarea unor noi computere la mijlocul lui martie. Nu exista inca o imagine reala cu acest telefon mobil, iar ceea ce vedeti mai sus este o varianta a celor de la Unwiredview, care si-au facut o idee despre cum va arata hansetul produs de Asus.

Lista de specificatii a noului telefon PDA este destul de impresionanta, incluzand un display de tip touchscreen, cu o interfata similara cu cea de pe HTC Touch sau iPhone . Asus ZX1 este un smartphone high-end care ruleaza Windows Mobile 6 Pro (poate chiar Windows Mobile 6.1) si suporta 3G+, WiFi si Bluetooth. "Inima" handsetului branduit cu logo-ul Lamborghini este un procesor Qualcomm la 520 MHz, iar pretul sau va fi de 650 de euro, atunci cand terminalul va fi lansat, in Europa, in aceasta vara.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×