Google publică lista completă a celor mai bune aplicații din 2014

Autor:  | Publicat în:  Google 1.285 ori
<b>Google publică lista completă a celor mai bune aplicații din 2014</b>în timp ce majoritatea publicațiilor se pregătesc pentru publicarea topurilor cu cele mai bune device-uri inteligente ale acestui an, iată că astăzi cei de la Google ne dezvăluie un top al celor mai bune aplicații Android ce se regăsesc în...

în timp ce majoritatea publicațiilor se pregătesc pentru publicarea topurilor cu cele mai bune device-uri inteligente ale acestui an, iată că astăzi cei de la Google ne dezvăluie un top al celor mai bune aplicații Android ce se regăsesc în magazinul Google Play Store.

Printre numeroasele aplicații incluse în acest top regăsim nume ca Swiftkey Keyboard, o tastatură ce poate fi personalizată, Clean Master, aplicație prin care putem elibera din memoria RAM, sau Shazam, un produs software ce ne ajută în căutarea acelor melodii pe care le auzim întâmplător și pe care dorim să le ascultăm ulterior.

De asemenea, acest top include și aplicații destinate în special pentru publicul român, printre acestea regăsindu-se OLX.ro, platformă online de cumpărături, sau Map of Romania, o aplicație de navigare. Lista completă a celor mai bune aplicații Android poate fi regăsită aici.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×