Microsoft Lumia 1030 ar putea sosi la pachet cu un senzor de 50 megapixeli (zvon)

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.079 ori
<b>Microsoft Lumia 1030 ar putea sosi la pachet cu un senzor de 50 megapixeli (zvon)</b>Deși Microsoft a lansat o serie de terminale Windows Phone foarte atractive în ultimul timp, cum este și cazul lui Nokia Lumia 930, fanii acestui sistem de operare încă așteaptă anunțul unui succesor pentru Lumia 1020, cameraphone lansat anul...

Deși Microsoft a lansat o serie de terminale Windows Phone foarte atractive în ultimul timp, cum este și cazul lui Nokia Lumia 930, fanii acestui sistem de operare încă așteaptă anunțul unui succesor pentru Lumia 1020, cameraphone lansat anul trecut ce impresiona printr-un senzor de 41 megapixeli.

Cu toate că până în acest moment nu avem prea multe detalii cu privire la acest nou cameraphone, iată că astăzi prin intermediul unei fotografii ce ne prezintă un prototip pentru Lumia 1030 putem admira posibilul design pe care îl va adopta.

De asemenea, aflăm că Microsoft Lumia 1030 ar putea sosi la pachet cu un senzor de 50 megapixeli fabricat de Toshiba și cu un bliț LED de nouă generație. Totodată, se zvonește că acesta ar putea fi anunțat oficial abia în martie 2015, în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress ce se desfășoară în Barcelona.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×