Sony e În spatele misteriosului proiect FES Watch, un ceas fabricat din e-paper (Video)

977 ori
<b>Sony e În spatele misteriosului proiect FES Watch, un ceas fabricat din e-paper (Video)</b>Uneori companiile mari se ascund în spatele unei divizii mici sau a unei firme independente, pentru a putea testa popularitatea unui produs nou, fără susținerea unui brand uriaș în spate. Este și cazul celor de la Sony, care au recunoscut că sunt...

Uneori companiile mari se ascund în spatele unei divizii mici sau a unei firme independente, pentru a putea testa popularitatea unui produs nou, fără susținerea unui brand uriaș în spate. Este și cazul celor de la Sony, care au recunoscut că sunt în spatele proiectului FES Watch, adică un ceas fabricat din e-paper.

FES Watch fusese promovat ca proiect independent, care strângea finanțare de la potențiali cumpărători și fani, ajungând deja la 30.000 de dolari strânși de la peste 150 de finanțatori. Sony ar fi folosit un nume fictiv de companie, "Fashion Entertainments", iar echipa acestei "firme" era de fapt formată din 5 ingineri Sony. Ideea este de a redefini materialul e-paper și a-l face cool în ochii publicului.

După cum știți, în ultimele săptămâni s-au petrecut mișcări nu prea bune în culisele Sony. Compania a anunțat rezultate financiare in scadere și a afirmat că va lansa mai puține telefoane Xperia în 2015. în plus CEO-ul Kazuo Hirai a înființat o divizie pe care o controlează direct și care se ocupă strict cu produse secrete, revoluționare și care vor schimba viitorul.

Sony are nevoie de inovație și după lipsa de succes a smartwatchului său, ar putea să o ia de la zero cu acest ceas e-paper.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×