Google retrage temele naziste din Android Market

Autor:  | Publicat în:  Google 1.295 ori
<b>Google retrage temele naziste din Android Market</b>Cei de la Engadget au descoperit ca Google a luat-o pe urmele Apple, inlaturand continuturi din magazinul sau de aplicatii, Android Marketplace. Totusi, in cazul gigantului motoarelor de cautare, motivul a fost justificat: continutul inlaturat era o tema...

Cei de la Engadget au descoperit ca Google a luat-o pe urmele Apple, inlaturand continuturi din magazinul sau de aplicatii, Android Marketplace. Totusi, in cazul gigantului motoarelor de cautare, motivul a fost justificat: continutul inlaturat era o tema nazista pentru telefonul mobil.

Aplicatia in cauza aparea in magazinul virtual atunci cand utilizatorul cauta "evreiesc" si la aceasta ora ea nu mai exista in inventarul Android Market. Aparent, developerul care a postat softul despre care vorbim este si autorul unei alte teme pro-naziste, cea din imaginea de mai sus, descoperita cautand cuvantul "nazi".

Desi Google a procedat OK in acest caz, compania a stabilit astfel un precedent si la urmatoarea aplicatie inlaturata, fara ca ea sa fie atat de controversata ca o tema nazista pentru ecranul telefonului, ii vom vedea cu siguranta pe cei de la Apple aratand cu degetul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×