Gresso Luxor Las Vegas Jackpot, telefonul de 1 milion de dolari

Autor:  | Publicat în:  Gresso 1.744 ori
<b>Gresso Luxor Las Vegas Jackpot, telefonul de 1 milion de dolari</b>Daca sunteti un magnat sau pe cale sa deveniti unul, atunci avem si un handset care se va potrivi cu noul dumneavoastra statut: Gresso Luxor Las Vegas Jackpot. Terminalul vine cu un pret incredibil, de 1 milion de dolari si poate fi admirat in imaginea de...

Daca sunteti un magnat sau pe cale sa deveniti unul, atunci avem si un handset care se va potrivi cu noul dumneavoastra statut: Gresso Luxor Las Vegas Jackpot. Terminalul vine cu un pret incredibil, de 1 milion de dolari si poate fi admirat in imaginea de mai jos:

De ce acest pret? Ei bine, carcasa handsetului este fabricata in totalitate din aur pur, intr-o cantitate de 180 de grame si este incrustata cu diamante negre de 45.5 karate. Partea din spate a telefonului este fabricata din lemn african rar, iar fiecare tasta a acestui model este practic un cristal din safir slefuit manual.

Gresso a anuntat ca va produce doar 3 unitati ale acestui model, astfel ca miliardarii ar face bine sa se grabeasca, daca doresc sa puna mana pe un Jackpot de acest gen.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×