Un nou prototip de telefon Samsung cu Windows Phone 7 la bord scapa pe web

1.392 ori
<b>Un nou prototip de telefon Samsung cu Windows Phone 7 la bord scapa pe web</b>Desi am vazut cateva terminale HTC scapate pe web weekendul trecut, unele chiar cu Windows Phone 7 la bord, iata ca nici Samsung nu se lasa mai prejos. Astfel, descoperim urmatorul prototip de smartphone Samsung, dotat cu WP7 si cu un ecran de mari...

Desi am vazut cateva terminale HTC scapate pe web weekendul trecut, unele chiar cu Windows Phone 7 la bord, iata ca nici Samsung nu se lasa mai prejos. Astfel, descoperim urmatorul prototip de smartphone Samsung, dotat cu WP7 si cu un ecran de mari dimensiuni.

Descoperita pe Twitter, imaginea prezinta interfata simplista a noului OS mobil Microsoft, cunoscuta drept Metro UI. Zvonurile afirma ca acesta este de fapt telefonul Samsung Cetus, care va sosi prin operatorul AT&T in curand, dar informatia nu a fost confirmata inca. Suntem inca departe de a cunoaste momentul lansarii primului telefon oficial WP7, sau macar marca acestuia.

Favoritii la aceasta premiera sunt LG, Samsung, HTC, Dell si Asus... Care considerati ca va fi prima companie care va lansa un telefon cu acest OS la bord?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×