Google Search primește suport "OK Google" oriunde În meniu și Audio History (Update 3.5.14)

Autor:  | Publicat în:  Google 963 ori
<b>Google Search primește suport "OK Google" oriunde În meniu și Audio History (Update 3.5.14)</b>Google Search a fost actualizat la versiunea 3.5.14, care aduce câteva funcții noi și schimbări interesante. Pentru început "OK, Google" e acum comanda "hotword", putând fi rostită oriunde în meniurile telefonului pentru a declanșa o căutare...

Google Search a fost actualizat la versiunea 3.5.14, care aduce câteva funcții noi și schimbări interesante. Pentru început "OK, Google" e acum comanda "hotword", putând fi rostită oriunde în meniurile telefonului pentru a declanșa o căutare vocală.

Astfel, nu va mai fi nevoie să fiți obligatoriu în homescreen pentru a rosti comanda și puteți fi în Chrome, în galeria foto sau în alte aplicații/funcții și să spuneți "OK, Google". Chiar și declanșarea din lockscreen e posibilă acum. Cei care au testat funcția afirm că ea funcționează impecabil, iar pentru a activa detectarea hotword, accesați Google Now, apoi faceți scroll până jos de tot, apăsați Menu, apoi Settings, Voice și "OK Google" Detection.

Google Search primește suport "OK Google" oriunde În meniu și Audio History (Update 3.5.14)

Aici veți putea alege opțiunile dorite. Aplicația nouă aduce și Audio History, Google creând prin această funcție un istoric al căutărilor voastre vocale pentru a face viitoarele căutări mai precise. De asemenea, prin acest sistem va fi învățat sunetul vocii voastre, pronunția și alte aspecte. Vedeți un prim test mai jos și găsiți aiciGoogle Search.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×