Google va lansa următorul Nexus prin mai mulți producători de smartphone-uri

980 ori
<b>Google va lansa următorul Nexus prin mai mulți producători de smartphone-uri</b>S-au termina zvonurile legate de Samsung Galaxy S III și au început cele legate de următorul Nexus. Sunt informații neverificate, dar vin de la surse de încredere. The Wall Street Journal ne spune despre următorul Nexus că va rula Android 5.0 Jelly...

S-au termina zvonurile legate de Samsung Galaxy S III și au început cele legate de următorul Nexus. Sunt informații neverificate, dar vin de la surse de încredere. The Wall Street Journal ne spune despre următorul Nexus că va rula Android 5.0 Jelly Bean și va fi vândut deblocat către persoanele interesate să-l achiziționeze.

Lansarea este prognozată pentru ultimul trimestru din 2012, exact înainte de perioada sărbătorilor de iarnă când apetitul pentru shopping este mai mare. WSJ afirmă că Google va lansa Nexus prin cinci producători de telefoane mobile. Până acum au ales să colaboreze cu HTC pentru Nexus One, Samsung în cazul Nexus S și Galaxy Nexus.

Oferta fiind variată veți avea de unde alege și sunt sigur că fiecare companie va trage tare să ofere cel mai performant Nexus. Telefoanele Google din seria Nexus sunt apreciate pentru faptul că rulează Android nativ și primesc update-urile software rapid. Dacă vor alege să-l vândă direct se va scăpa și de operatori de telefonie mobilă. Se știe că și din cauza lor se întârzie portarea celor mai noi versiuni Android.

Anticipez o vară plină cu informații la nivel de zvon legate de următorul Nexus și poate o scăparea de proporții made in România.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×