Nexus Prime intr-o imagine clara, in premiera pe Mobilissimo.ro!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 91.080 ori
<b>Nexus Prime intr-o imagine clara, in premiera pe Mobilissimo.ro!</b>Unul dintre cele mai asteptate terminale ale toamnei lui 2011, este cu siguranta noul telefon Google, Nexus Prime. Dupa o intreaga telenovela legata de cine-l va lansa, Samsung s-a detasat in invingator, lasand in urma LG si Motorola. Se pare ca HTC nici...

Unul dintre cele mai asteptate terminale ale toamnei lui 2011, este cu siguranta noul telefon Google, Nexus Prime. Dupa o intreaga telenovela legata de cine-l va lansa, Samsung s-a detasat in invingator, lasand in urma LG si Motorola. Se pare ca HTC nici n-a venit in discutie. Dar sa trec la subiect! Avem in premiera la mobilissimo - probabil premiera mondiala - o fotografie cu Samsung Nexus Prime:

Samsung Galaxy Nexus

Informatiile si fotografia ne-au parvenit via o sursa (nu Romania) care doreste sa-si pastreze anonimatul, dar iata si cateva detalii legate de acest terminal: bateria de 1750 mAh, camera de 5 megapixeli, este produs din plastic in doua nuante de maroniu care dau impresia de metal  (ca si in cazul lui Nexus One), iar capacul spate este identic cu cel al lui Galaxy S II.

Din spusele sursei, Ice Cream Sandwich, noua versiune de Android, este geniala, fiind o placere in marerie de sisteme de operare. Update! Capturi de ecranale lui Nexus Prime, Ice Cream Sandwich:


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×