Nexus Prime intr-o imagine clara, in premiera pe Mobilissimo.ro!

92.687 ori
<b>Nexus Prime intr-o imagine clara, in premiera pe Mobilissimo.ro!</b>Unul dintre cele mai asteptate terminale ale toamnei lui 2011, este cu siguranta noul telefon Google, Nexus Prime. Dupa o intreaga telenovela legata de cine-l va lansa, Samsung s-a detasat in invingator, lasand in urma LG si Motorola. Se pare ca HTC nici...

Unul dintre cele mai asteptate terminale ale toamnei lui 2011, este cu siguranta noul telefon Google, Nexus Prime. Dupa o intreaga telenovela legata de cine-l va lansa, Samsung s-a detasat in invingator, lasand in urma LG si Motorola. Se pare ca HTC nici n-a venit in discutie. Dar sa trec la subiect! Avem in premiera la mobilissimo - probabil premiera mondiala - o fotografie cu Samsung Nexus Prime:

Samsung Galaxy Nexus

Informatiile si fotografia ne-au parvenit via o sursa (nu Romania) care doreste sa-si pastreze anonimatul, dar iata si cateva detalii legate de acest terminal: bateria de 1750 mAh, camera de 5 megapixeli, este produs din plastic in doua nuante de maroniu care dau impresia de metal  (ca si in cazul lui Nexus One), iar capacul spate este identic cu cel al lui Galaxy S II.

Din spusele sursei, Ice Cream Sandwich, noua versiune de Android, este geniala, fiind o placere in marerie de sisteme de operare. Update! Capturi de ecranale lui Nexus Prime, Ice Cream Sandwich:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×