Un Gingerbread mai bun, mai nou, mai performant pentru telefonul tău mai vechi prin CyanogenMod 7.2

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 1.456 ori
<b>Un Gingerbread mai bun, mai nou, mai performant pentru telefonul tău mai vechi prin CyanogenMod 7.2</b>Deși în ziua de azi e la modă să aștepți actualizarea la Android 4.0 ICS, există terminale Android mai vechi sau mai slab dotate, care pur și simplu nu îl pot rula. Pentru acestea aveam Gingerbread, în variantele cele mai noi, personalizate sau...

Deși în ziua de azi e la modă să aștepți actualizarea la Android 4.0 ICS, există terminale Android mai vechi sau mai slab dotate, care pur și simplu nu îl pot rula. Pentru acestea aveam Gingerbread, în variantele cele mai noi, personalizate sau nu. Spre exemplu, acum ajungem la versiunea CyanogenMod 7.2, care aduce un Gingerbread îmbunătățit și cu noutăți.

Deocamdată se lucrează la noul CyanogenMod, versiunea 7.2 ajungând în stadiul Release Candidate 2 și fiind compatibil cu zeci de terminale. Printre schimbările aduse se număra compatibilitatea cu numeroase modele, majoritatea de la Samsung, LG sau Sony. Avem și câteva funcții portate de la Android 4.0 în măsura posibilităților. Printre acestea se număra dialerul ICS, diferite animații și opțiuni "împrumutate" de la CyanogenMod 9. Ca de obicei în cazul oricărui ROM personalizat puteți considera garanția egală cu zero în clipa în care flashuiti telefonul.

CyanogenMod 7 a fost dezvoltat încontinuu timp de un an, deci a ajuns într-un stadiu foarte evoluat și e un ROM pe care îl recomandăm cu multă căldură. Revenind la versiunea 7.2, changelog-ul sau include și bug fix-uri pentru funcția WiFi, dialer T9 predictiv, un nou media player, compatibilitate mai bună cu tastaturi externe și mouse și bug fix pentru funcția de output HDMI 1080p.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×