Google va permite plata pe factura de telefonie mobila pentru aplicatiile din Android Market

Autor:  | Publicat în:  Google 1.459 ori
<b>Google va permite plata pe factura de telefonie mobila pentru aplicatiile din Android Market</b>Google a anuntat recent ca va extinde modalitatile de plata pentru aplicatiile din Android Market, permitandu-le clientilor sai sa plateasca si prin intermediul facturii operatorului de telefonie mobila pe care il folosesc. Deocamdata, singura optiune de...

Google a anuntat recent ca va extinde modalitatile de plata pentru aplicatiile din Android Market, permitandu-le clientilor sai sa plateasca si prin intermediul facturii operatorului de telefonie mobila pe care il folosesc.
Deocamdata, singura optiune de plata pentru o aplicatie Android implica o carte de credit si metoda Google Checkout. Noul mod de plata va permite operatorilor sa treaca plata aplicatiilor pe factura lunara, serviciu oferit in acest moment doar de operatorul T-Mobile din SUA. Modificarile politicii de plata din Android Market vor fi realizate in urmatoarele 30 de zile, astfel ca ne asteptam la un anunt  Google in acest sens la finalul lunii august.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×