Google va permite plata pe factura de telefonie mobila pentru aplicatiile din Android Market

1.489 ori
<b>Google va permite plata pe factura de telefonie mobila pentru aplicatiile din Android Market</b>Google a anuntat recent ca va extinde modalitatile de plata pentru aplicatiile din Android Market, permitandu-le clientilor sai sa plateasca si prin intermediul facturii operatorului de telefonie mobila pe care il folosesc. Deocamdata, singura optiune de...

Google a anuntat recent ca va extinde modalitatile de plata pentru aplicatiile din Android Market, permitandu-le clientilor sai sa plateasca si prin intermediul facturii operatorului de telefonie mobila pe care il folosesc.
Deocamdata, singura optiune de plata pentru o aplicatie Android implica o carte de credit si metoda Google Checkout. Noul mod de plata va permite operatorilor sa treaca plata aplicatiilor pe factura lunara, serviciu oferit in acest moment doar de operatorul T-Mobile din SUA. Modificarile politicii de plata din Android Market vor fi realizate in urmatoarele 30 de zile, astfel ca ne asteptam la un anunt  Google in acest sens la finalul lunii august.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×