HP renunta la Windows Phone 7, se axeaza pe webOS

1.397 ori
<b>HP renunta la Windows Phone 7, se axeaza pe webOS</b>Microsoft a confirmat recent lista cu parteneri Windows Phone 7, care in mod surprinzator nu include si compania HP. Reprezentantul acestora din urma, Todd Bradley declara intr-un interviu recent ca firma doreste sa se axeze pe platforma webOS, care a...

Microsoft a confirmat recent lista cu parteneri Windows Phone 7, care in mod surprinzator nu include si compania HP. Reprezentantul acestora din urma, Todd Bradley declara intr-un interviu recent ca firma doreste sa se axeze pe platforma webOS, care a venit la pachet odata cu achizitionarea Palm.

Astfel, dupa ce am aflat cu cateva zile in urma ca vom vedea si webOS 2.0 in acest an, iata ca HP doreste sa se concentreze pe aceasta platforma mobila. E posibil sa vedem si tableturi bazate pe webOS, sau chiar imprimante, dupa cum afirmau o serie de zvonuri cu cateva saptamani in urma. HP ramane in continuare cel mai mare client al Microsoft si exista inca posibilitatea sa vedem pe piata un tablet HP Slate cu Windows 7 la bord in 2010.

Acest model ar fi unul destinat companiilor, in vreme ce utilizatorul de rand va beneficia de un tablet HP cu webOS la bord, poate chiar acel PalmPad al carui trademark a fost recent preluat de compania americana.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×