GTA III pe telefoane Android și pe iPhone din 15 decembrie

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 2.086 ori
<b>GTA III pe telefoane Android și pe iPhone din 15 decembrie</b>Unul dintre cele mai populare jocuri pe pc va ajunge și pe telefoanele Android cât și pe cele ce rulează iOS - sistemul de operare mobil conceput de Apple și regăsit pe iPhone 4S, 4, 3GS, iPod Touch, etc. Rockstar Games - dezvoltatorul jocului - a...

Unul dintre cele mai populare jocuri pe pc va ajunge și pe telefoanele Android cât și pe cele ce rulează iOS - sistemul de operare mobil conceput de Apple și regăsit pe iPhone 4S, 4, 3GS, iPod Touch, etc. Rockstar Games - dezvoltatorul jocului - a avansat data de 15 decembrie și prețul de 5 dolari.

Aștept cu nerăbdare să văd jocul și presupun că va aduce o grafică ok. Mai ales că GPU-urile integrate în telefoanele mobile sunt destul de performante. Lista de telefoane ce va putea rula GTA III:

Apple - iPad, iPad 2, iPhone 4, iPhone 4S, iPod generația a 4-a;
Telefoane Android - LG Optimus 2X, Motorola Atrix, HTC Rezound, Samsung Galaxy R, Motorola Photon 4G, Motorola Droid X2, T-Mobile G2X;
Tablete Android - Acer Iconia, Asus Transformer, Dell Streak 7, LG Optimus Pad, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 și 10.1, Sony Tablet S, Toshiba Thrive.

Observați că pare a fi optimizat pentru Tegra 2 și acceleratorul său grafic. O să-l testez pe LG Optimus 2X. Lipsesc multe telefoane Android precum SGS II, HTC Sensation și lista desfășurată nu s-ar sfârși, dar poate că vor mai apărea noutăți până pe 15 decembrie când este prognozată lansarea oficială în magazinele de aplicații pentru 4.99 dolari.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×