Android Market a ajuns la 10 miliarde de descărcări pentru aplicațiile sale

1.226 ori
<b>Android Market a ajuns la 10 miliarde de descărcări pentru aplicațiile sale</b>Google a ales o carte câștigătoare când a mizat pe dezvoltarea unui sistem de operare mobil. Magazinul de aplicații oficial tocmai ce a atins milestone-ul de 10 miliarde downloads sau descărcări. Este o valoare apreciabilă. &nbsp; Sunt peste...

Google a ales o carte câștigătoare când a mizat pe dezvoltarea unui sistem de operare mobil. Magazinul de aplicații oficial tocmai ce a atins milestone-ul de 10 miliarde downloads sau descărcări. Este o valoare apreciabilă.

Sunt peste 250.000 de aplicații în Android Market și evoluează rapid. Telefoanele Android se vând într-un ritm ridicat. Samsung Galaxy S II a atins de ceva vreme pragul a 10 miloane unități, iar în piață mai sunt zeci de alte terminale lansate în 2011.

Google celebrează acest moment și o oferă o serie de aplicații la un preț redus la doar 10  cenți. Cele mai de jos sunt valabile în prima zi. Revenim cu lista pentru a doua zi. Vor fi 10 zile de oferte și le veți găsi pe mobilissimo.ro.
 Lista de aplicații pentru prima zi este formată din:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×