Android Market a ajuns la 10 miliarde de descărcări pentru aplicațiile sale

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.205 ori
<b>Android Market a ajuns la 10 miliarde de descărcări pentru aplicațiile sale</b>Google a ales o carte câștigătoare când a mizat pe dezvoltarea unui sistem de operare mobil. Magazinul de aplicații oficial tocmai ce a atins milestone-ul de 10 miliarde downloads sau descărcări. Este o valoare apreciabilă. &nbsp; Sunt peste...

Google a ales o carte câștigătoare când a mizat pe dezvoltarea unui sistem de operare mobil. Magazinul de aplicații oficial tocmai ce a atins milestone-ul de 10 miliarde downloads sau descărcări. Este o valoare apreciabilă.

Sunt peste 250.000 de aplicații în Android Market și evoluează rapid. Telefoanele Android se vând într-un ritm ridicat. Samsung Galaxy S II a atins de ceva vreme pragul a 10 miloane unități, iar în piață mai sunt zeci de alte terminale lansate în 2011.

Google celebrează acest moment și o oferă o serie de aplicații la un preț redus la doar 10  cenți. Cele mai de jos sunt valabile în prima zi. Revenim cu lista pentru a doua zi. Vor fi 10 zile de oferte și le veți găsi pe mobilissimo.ro.
 Lista de aplicații pentru prima zi este formată din:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×