Vine Ice Cream Sandwich și pe telefonul tău! CyanogenMod 9 suporta initial procesoare Exynos, OMAP 4

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 1.375 ori
<b>Vine Ice Cream Sandwich și pe telefonul tău! CyanogenMod 9 suporta initial procesoare Exynos, OMAP 4</b>Se pare că unii utilizatori de smartphone-uri vor primi actualizarea la Android Ice Cream Sandwich mai devreme decât s-ar fi așteptat și asta prin intermediul ROM-ului personalizat CyanogenMod 9. Totuși, acesta nu este gata de a sosi pe toate...

Se pare că unii utilizatori de smartphone-uri vor primi actualizarea la Android Ice Cream Sandwich mai devreme decât s-ar fi așteptat și asta prin intermediul ROM-ului personalizat CyanogenMod 9. Totuși, acesta nu este gata de a sosi pe toate terminalele, ci doar pe anumite modele, în funcție de procesorul lor.

Spre exemplu, în acest moment varianta noului CyanogenMod suporta device-urile cu CPU OMAP 4, MSM8660/7x30 și Exynos, deci posesorii de Galaxy S II și Galaxy Note se pot considera norocoși, spre exemplu. Rețineți că încă de la jumătatea lunii noiembrie se lucrează la acest ROM și mă așteptam să fie anumite avantaje pentru terminalele Samsung, de vreme ce fondatorul echipei Cyanogen, Steve Kondik este acum angajat al companiei sud-coreene.

Problemele care apar cel mai des în dezvoltarea platformei sunt cele cu camera și driverele grafice din ICS. Se va merge cu suportul până la modele mai vechi precum Nexus One, iar la tablete se lucrează la ICS în CyanogenMod pentru Galaxy Tab 10.1 și ASUS Transformer. Din păcate nu avem și o veste despre vreun release pentru device-uri Tegra 3.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×