Hackerii au emulat Google Android pe hardware existent (video)

1.650 ori
<b>Hackerii au emulat Google Android pe hardware existent (video)</b>In vreme ce Google ne anunta va vom vedea primele terminale ce ruleaza Android pana la finalul acestui an, se pare ca hackerii au gasit deja o metoda de a face acest lucru, pe hardware-ul existent. In cazul in care sunteti curiosi sa vedeti cum booteaza...

In vreme ce Google ne anunta va vom vedea primele terminale ce ruleaza Android pana la finalul acestui an, se pare ca hackerii au gasit deja o metoda de a face acest lucru, pe hardware-ul existent. In cazul in care sunteti curiosi sa vedeti cum booteaza Android, dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la un clip video care prezinta OS-ul in actiune:

Asta se intampla cand o mare companie pune la dispozitia pasionatilor de hacking si software development un intreg SDK si emulator pentru platforma... Evident toti hackerii si-au practicat hobby-ul si se pare ca Android a reusit sa booteze de pe un terminal numit Armadillo 500, inca din noiembrie. Totusi adevarata explozie a avut loc atunci cand un grup de hackeri din Ungaria numit Eu.Edge a descoperit ca practic orice terminal dotat cu un chip ARMv5TE poate rula creatia Google.

Inarmati cu aceasta infomatie, hackerii din toata lumea au reusit sa foloseasca diferite variante ale terminalelor Sharp pentru a rula Android. Printre acestea se numara SL-C760, C3000M, SL-C3000 sau SL-6000, confirmate drept terminale care ruleaza OS-ul. Banuim deci ca vom vedea mai multe terminale care folosesc platforma Android, in curand, poate chiar si aplicatii pentru acestea.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×