Sprint gata sa lanseze telefonul Samsung SPH-M800

2.048 ori
<b>Sprint gata sa lanseze telefonul Samsung SPH-M800</b>Operatorul Sprint este pus pe fapte mari in aceasta dimineata, desi lansarea pe care o planuieste nu este atat de oficiala precum cea a modelului SGH-F490 despre care va vorbeam ieri. Din pacate cei 5 megapixeli ai telefonului F490 sunt inlocuiti in cazul...

Operatorul Sprint este pus pe fapte mari in aceasta dimineata, desi lansarea pe care o planuieste nu este atat de oficiala precum cea a modelului SGH-F490 despre care va vorbeam ieri.

Din pacate cei 5 megapixeli ai telefonului F490 sunt inlocuiti in cazul acestei lansari cu o camera de 2 megapixeli, prezenta la terminalul SPH-M800. De asemenea, acest handset suporta conectivitate EV-DO si practic avem de-a face cu o varianta CDMA (SUA) a lui F490, la fel cum U940 prin Verizon este o varianta a lui F700. Terminalul Samsung are un design similar cu modelul original, in stil candybar dotat cu un display de mari dimensiuni si 3 taste in partea frontala.

Este posibil ca si interfata Croix a lui F490 sa fie inlocuita cu una specifica operatorului, in vreme ce lista de specificatii a lui SPH-M800 include si GPS si suport pentru Bluetooth Stereo. Pentru necunoscatori numarul de terminale puse la dispozitie clientilor de-a lungul unui an pare urias, dar daca le analizam cu atentie, descoperim variatiuni pe aceeasi tema, cate 3-4 variante ale aceluiasi telefon, fiecare adaugand un feature nou, ,gen conectivitate CDMA, o noua varianta de culoarea sau mai multa memorie interna.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×