Sprint gata sa lanseze telefonul Samsung SPH-M800

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.869 ori
<b>Sprint gata sa lanseze telefonul Samsung SPH-M800</b>Operatorul Sprint este pus pe fapte mari in aceasta dimineata, desi lansarea pe care o planuieste nu este atat de oficiala precum cea a modelului SGH-F490 despre care va vorbeam ieri. Din pacate cei 5 megapixeli ai telefonului F490 sunt inlocuiti in cazul...

Operatorul Sprint este pus pe fapte mari in aceasta dimineata, desi lansarea pe care o planuieste nu este atat de oficiala precum cea a modelului SGH-F490 despre care va vorbeam ieri.

Din pacate cei 5 megapixeli ai telefonului F490 sunt inlocuiti in cazul acestei lansari cu o camera de 2 megapixeli, prezenta la terminalul SPH-M800. De asemenea, acest handset suporta conectivitate EV-DO si practic avem de-a face cu o varianta CDMA (SUA) a lui F490, la fel cum U940 prin Verizon este o varianta a lui F700. Terminalul Samsung are un design similar cu modelul original, in stil candybar dotat cu un display de mari dimensiuni si 3 taste in partea frontala.

Este posibil ca si interfata Croix a lui F490 sa fie inlocuita cu una specifica operatorului, in vreme ce lista de specificatii a lui SPH-M800 include si GPS si suport pentru Bluetooth Stereo. Pentru necunoscatori numarul de terminale puse la dispozitie clientilor de-a lungul unui an pare urias, dar daca le analizam cu atentie, descoperim variatiuni pe aceeasi tema, cate 3-4 variante ale aceluiasi telefon, fiecare adaugand un feature nou, ,gen conectivitate CDMA, o noua varianta de culoarea sau mai multa memorie interna.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×