Karbonn confirmă revenirea programului Android One în trimestrul întâi al anului viitor

1.386 ori
<b>Karbonn confirmă revenirea programului Android One în trimestrul întâi al anului viitor</b>Printre smartphone-urile testate de noi în ultimii ani aici la Mobilissimo, s-a aflat și modelul Karbonn Sparkle V - primul și singurul model al acestei companii ce a ajuns la noi. Aflăm astăzi că producătorul indian ar urma să lanseze noi astfel de

Primul şi singurul model Android One testat la Mobilissimo.ro a fost unul de la compania indiană Karbonn, care va şi repune pe hartă această iniţiativă. Se pare că această companie a confirmat lansarea de noi modele Android One în primul trimestru al anului viitor.

Informaţia a venit în cadrul unui interviu cu TOI Tech, o publicaţie de tehnologie, pentru care directorul Pradeep Jain a confirmat revenirea. Karbonn se află în discuţii cu Google pentru a realiza noi handseturi Android One, acele modele cu preţ accesibile şi dotări entry level, care aveau garantat cel mai nou software Android, deşi nu erau parte din programul Nexus sau GPE (Google Play Edition).

Chiar Google ar lua în calcul relansarea lui Android One, cu partenerii vechi, dar şi unii noi. Modelele Android One lansate în primul val primeau Android Marshmallow încă de anul trecut, cu mult înaintea unor handseturi cu pretenţii. Având în vedere cerinţele actuale, noul venit va avea probabil 2 GB RAM, 16 GB stocare, o cameră de 8 sau de 13 MP şi un ecran HD de 5 inch.

Preţul va fi sub 150 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×