Haier aduce eleganta pe piata terminalelor mobile

1.468 ori
<b>Haier aduce eleganta pe piata terminalelor mobile</b>Haier ne prezinta un terminal-pigmeu, atat de mic si elegant, incat ameninta sa instaureze un nou trend in lumea telefoniei mobile. Designul alungit arata destul de bine, in special originalele curbe din zona de jos a tastaturii. La urma urmei, terminalul...

Haier ne prezinta un terminal-pigmeu, atat de mic si elegant, incat ameninta sa instaureze un nou trend in lumea telefoniei mobile.

Designul alungit arata destul de bine, in special originalele curbe din zona de jos a tastaturii. La urma urmei, terminalul se numeste "Elegance" si va trebui sa se ridice la inaltimea numelui. Telefonul include un radio FM, MP3 player si Bluetooth. De vreme ce display-ul este un eficient eran OLED, timpul de stanby ajunge la o surprinzatoare suma de 200 de ore.

Exista 2 versiuni ale lui "Elegance", una dual-band si alta tri-band (cu cea dual orientata in special catre piata din SUA). Mic, eficient si sexy... tot ce ne-am putea dori de la un telefon. Terminalul este disponibil deja in Europa si il vom vedea cat de curand si in Romania, dar va trebui sa tinem ochii bine deschisi pentru a nu-l rata, avand in vedere dimensiunile sale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×