BenQ S80, telefonul 3G

1.254 ori
<b>BenQ S80, telefonul 3G</b>BenQ S80 este unul dintre cele mai mici handseturi dual WCDMA/GSM care suporta 3G. Aceste terminal poate atinge rate de transfer de pana la 384 kbps. La astfel de viteze de conexiune veti putea vorbi cu usurinta cu familia si prietenii, aproape "fata in...

BenQ S80 este unul dintre cele mai mici handseturi dual WCDMA/GSM care suporta 3G. Aceste terminal poate atinge rate de transfer de pana la 384 kbps.

La astfel de viteze de conexiune veti putea vorbi cu usurinta cu familia si prietenii, aproape "fata in fata", la orice distanta s-ar afla acestia. Desi terminalul este dotat cu functii de video telefonie, le puteti dezactiva oricand, daca nu va considerati foarte telegenic intr-o anumita zi. S80 are 2 camere, una penru apeluri video si cealalta pentru capturarea unor imagini de buna calitate. Aceasta din urma are 1.3 megapixeli si suporta un zoom de pana la 10X.

Conectivitatea pentru acest gadget nu este foarte limitata, avand in vedere ca el suporta Bluetooth v 1.1, IrDA si USB 1.1 Cu ajutorul USB-ului va fi posibil sa va sincronizati telefonul cu PC-ul, stocand si transferand date pe un card miniSD. In caz ca doriti sa apelati la functia de divertisment a telefonului, veti observa ca S80 ofera functii de playback pentru muzica si clipuri video, dar si jocuri Java. Toate aceste dotari sunt incluse intr-un ambalaj cochet, facand din S80 un model ideal pentru orice tip de consumatori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×