EverBuying.net aniversează 8 ani de activitate prin intermediul unei campanii speciale de reduceri

1.650 ori
<b>EverBuying.net aniversează 8 ani de activitate prin intermediul unei campanii speciale de reduceri</b>Retailerul chinez EverBuying.net aniversează astăzi 8 ani de activitate, și tocmai de aceea vine în întâmpinarea noastră cu numeroase reduceri aplicate pentru smartphone-urile, tabletele, și produsele electronice comercializate. De asemenea, sunt oferite

În anul 2008 lua înființare EverBuying.net - platforma de cumpărături online din China ce avea să fie utilizată de clienți din întreaga lume. Astăzi, la aniversarea de 8 ani de activitate, magazinul ne-a pregătit o campanie specială de reduceri, fiind propuse smartphone-uri, tablete, dar și alte dispozitive electronice cu prețuri foarte bune.

Printre aceste smartphone-uri incluse în ofertă se află și modelul Oukitel K6000 Pro, terminal ce impresionează prin a sa baterie de 6000 mAh adusă la pachet. Nici restul specificațiilor hardware nu se lasă mai prejos, telefonul oferindu-ne un display Full HD de 5.5 inch, un procesor octa-core de 1.3 GHz și 3 GB memorie RAM.

Avem și un chip de 32 GB spațiu de stocare, dar și posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 32 GB. Oukitel K6000 Pro beneficiază de o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și autofocus, de un senzor frontal de 5 megapixeli și de suport dual-SIM, respectiv conectivitate 4G LTE.

Smartphone-ul de față sosește într-o carcasă unbody din metal, iar în ciuda bateriei generoase de 6000 mAh, acesta păstrează o grosime acceptabilă de 9.8 mm. De specificat și faptul că Oukitel K6000 Pro rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, fără mari modificări aduse la capitolul interfață.

Acest produs costă acum doar 145.99 dolari ~ 575 lei, fiind doar un exemplu din uriașa ofertă pe care EverBuying.net ne-o propune cu ocazia aniversării a 8 ani de activitate. Puteți arunca o privire asupra reducerilor de aici, cu mențiunea că sunt puse la bătaie și diferite premii ce constă în smartphone-uri și cupoane de reduceri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×