Honor 8 ar putea rămâne blocat la Android Nougat; oficialii din India spun că telefonul nu este compatibil cu Oreo

Autor:  | Publicat în:  Huawei 823 ori
<b>Honor 8 ar putea rămâne blocat la Android Nougat; oficialii din India spun că telefonul nu este compatibil cu Oreo</b>În continuare actualizările software rămân o problemă în lumea Android, asta pentru că producătorii uită de modelele lansate în trecut și abia oferă cele mai recente update-uri către telefoanele de pe piață. Asta pare a se întâmpla și cu Huawei

Cu toate că pachetul hardware oferit de către Huawei Honor 8 este unul high-end se pare că firma chineză nu are de gând să actualizeze acest terminal la cel mai nou release Android, adică Oreo. Vestea vine sub forma unui răspuns dat de către Honor India pe Twitter unui utilizator care a întrebat dacă handset-ul său va fi actualizat la noua versiune ce aduce alături și interfața Emotion UI 8.0.

Huawei Honor 8

Spre uimirea sa, filiala Honor India a precizat că datorită unor limitări hardware și software acest telefon nu este compatibil cu update-ul la Oreo. Vestea este de-a dreptul ciudată asta pentru că celelalte modele din gamă și anume Honor 8 Pro și Honor 8 Lite se vor bucura de tratamentul Oreo pe viitor.

Există și șansele ca persoanele din spatele contului de Twitter Honor India să nu aibă informațiile corecte, motiv pentru care așteptăm o confirmare oficială în perioada următoare. Vă amintim că Honor 8 sosește cu display FHD de 5.2 inch, procesor Kirin 950, 4 GB RAM, cameră duală de 13 megapixeli cu telemetru laser și cu o baterie de 3000 mAh. Review-ul nostru îl găsiți aici!


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×