Xiaomi Mi Max 3 ar urma să vină cu procesor Snapdragon 635 la un preț de numai 265 dolari

2.495 ori
<b>Xiaomi Mi Max 3 ar urma să vină cu procesor Snapdragon 635 la un preț de numai 265 dolari</b>Continuă scăpările asociate lui Xiaomi Mi Max 3 și astăzi când aflăm extra detalii despre pachetul hardware și despre prețul la care va fi comercializat în China. Potrivit unei surse de pe Weibo, acest megaphablet va sosi cu un procesor

Am avut de curând parte de un leak pentru mega-phablet-ul Xiaomi Mi Max 3, telefon așteptat cu un ecran uriaș de 7 inch și aspect 18:9 care ar putea debuta abia în vară ținând cont de lansarea actualei generații. Extra informații despre dispozitiv sosesc astăzi pe Weibo unde apare menționat faptul că vor exista două variante diferite pentru Mi Max 3, una cu 3 GB RAM și o alta cu 4 GB de RAM.

Xiaomi Mi Max 3

Se aduce în discuție prezența unui procesor Snapdragon 635, un chipset încă nelansat de 14nm ce va oferi 8 nuclee. Telefonul va opta pentru un ditamai display-ul de 7 inch cu aspect 18:9, pentru o baterie de 5500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și pentru o cameră frontală de 5 megapixeli.

În spate se va regăsi un modul dual de 13 megapixeli cu bliț LED și pe lista de dotări mai avem un scanner de amprente. Potrivit datelor de astăzi se pare că prețul variantei cu 3 GB RAM va fi de numai 265 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×