HP refuza Android si Windows Phone in favoarea lui Palm webOS

1.184 ori
<b>HP refuza Android si Windows Phone in favoarea lui Palm webOS</b>HP a dezvaluit recent ca motivul principal din spatele achizitionarii companiei Palm este platforma webOS. Aparent, Hewlett-Packard ar fi refuzat sa implementeze Android sau Windows Phone 7 pe viitoarele sale terminale, alegand sa se concentreze pe...

HP a dezvaluit recent ca motivul principal din spatele achizitionarii companiei Palm este platforma webOS. Aparent, Hewlett-Packard ar fi refuzat sa implementeze Android sau Windows Phone 7 pe viitoarele sale terminale, alegand sa se concentreze pe dezvoltarea noului webOS.

Jon Rubinstein, CEO-ul Palm a ales sa faca parte din echipa HP, ocupandu-se de segmentul de gadgeturi si a anuntat recent aceasta preferinta a companiei pentru webOS. Platforma va fi folosita atat pe smartphone-uri, cat si pe tableturi, printre care se numara si proaspat confirmatul PalmPad, care va sosi la inceputul lui 2011.

HP va mai lansa si un tablet bazat pe Windows si aflam ca a abandonat recent un proiect care implica un smartphone Android. E interesant felul in care a reactionat Microsoft la aflarea vestii ca partenerul sau a ales webOS in locul lui Windows Phone 7: gigantul software a declarat ca HP oricum nu prea a contribuit la segmentul smartphone pana acum. Urat mod de a pierde, nu-i asa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×