Palm si HP isi prezinta roadele colaborarii la CES 2011; Tablet webOS sau smartphone... poate ambele?

1.249 ori
<b>Palm si HP isi prezinta roadele colaborarii la CES 2011; Tablet webOS sau smartphone... poate ambele?</b>CES 2011 va fi un eveniment deosebit atat pentru companiile din domeniul telecom, cat si pentru producatorii de tablet PC-uri, care ne vor demonstra de ce anul viitor a fost numit de specialisti "Anul Tableturilor". Printre companiile participante la...

CES 2011 va fi un eveniment deosebit atat pentru companiile din domeniul telecom, cat si pentru producatorii de tablet PC-uri, care ne vor demonstra de ce anul viitor a fost numit de specialisti "Anul Tableturilor". Printre companiile participante la seria de conferinte si lansari desfasurate intre 6 si 9 ianuarie 2011 se numara si HP, care inglobeaza acum si Palm.

Aflam ca Palm isi va tine prezentarile la standul N246, in vreme ce HP va prezenta produsele sale la standul 31412. Speculatiile afirma ca vom vedea in sfarsit tabletul webOS Palm Pad, confirmat recent de catre oficialii HP, dar exista posibilitatea si sa asistam la o lansare de smartphone bazat pe aceeasi platforma.

Ne asteptam ca Palm Pad sa fie vandut la pachet cu noua generatie de imprimante HP ePrint (all in one), iar revenind la zvonuri, se pare ca noile terminale ar trebui sa suporte conectivitate LTE 4G si streaming video. Daca nu avem nici o idee cu privire la designul lui Palm Pad, ne multumim cu speculatii si concepte, precum cel din clipul de mai jos, creat de brentidowney din Canada.

Ce asteptari aveti de la HP si Palm pentru 2011? Folositi sectiunea "Comentarii" pentru a ne comunica!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×