Salariu de milioane de dolari pentru noul boss HP; Compania americana ocolita de criza?

1.214 ori
<b>Salariu de milioane de dolari pentru noul boss HP; Compania americana ocolita de criza?</b>S-ar zice ca HP nu cunoaste semnificatia cuvantului "criza", de vreme ce intentioneaza sa isi plateasca noul CEO, Leo Apotheker cu un salariu de baza de 1.2 milioane de dolari, dupa cum aflam dintr-un articol din Ziarul Financiar. &nbsp; Cea mai mare...

S-ar zice ca HP nu cunoaste semnificatia cuvantului "criza", de vreme ce intentioneaza sa isi plateasca noul CEO, Leo Apotheker cu un salariu de baza de 1.2 milioane de dolari, dupa cum aflam dintr-un articol din Ziarul Financiar.

Cea mai mare companie IT din lume va adauga salariului de baza al lui Apotheker si un bonus de pana la 6 milioane de dolari, astfel ca in urmatorii ani oficialul ar putea castiga un total de 52 de milioane de dolari, conform The Wall Street Journal. Pachetul salarial de care beneficiaza noul CEO este mai mare decat cel al lui Mark Hurd, fostul sef HP, demis cu 2 luni in urma din cauza unui scandal sexual. Acesta primise 32 de milioane de dolari in ultimii 5 ani.

Suntem curiosi de prestatia lui Apotheker la carma HP, de vreme ce Oracle l-a criticat deja pe noul CEO, care a plecat de la compania SAP din cauza rezultatelor financiare proaste ale acesteia. Ar fi pacat ca dupa achizitia Palm, gigantul american sa esueze in a se impune in segmentele tech in care activeaza de atat de mult timp.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×