Google pregătește noi aplicații pentru Android: Gallery, Camera, Music; Aceasta din urmă ajunge pe web

1.907 ori
<b>Google pregătește noi aplicații pentru Android: Gallery, Camera, Music; Aceasta din urmă ajunge pe web</b>știam de ceva timp că&nbsp;Google pregătește o schimbare de look a aplicațiilor principale din Android și iată că încep să se vadă și efectele. Astfel, câțiva posesori norocoși de terminale Samsung Galaxy S au avut ocazia să testeze o...

știam de ceva timp că Google pregătește o schimbare de look a aplicațiilor principale din Android și iată că încep să se vadă și efectele. Astfel, câțiva posesori norocoși de terminale Samsung Galaxy S au avut ocazia să testeze o nouă versiune de Android Market începând de ieri, iar pe web se află în acest moment și o nouă versiune a aplicației Music din Android.

Puteți descărca Music de aici și veți observa că aceasta împrumuta mult de la varianta din Honeycomb. în ce privește noul Android Market, acesta include o secțiune de ratinguri pentru conținuturi, în rest fiind similar cu versiunea precedentă. De asemenea, în Market veți găsi și variante alpha și beta ale aplicațiilor de la Google, printre care se numără și următoarele: Google Desk Clock 10, Google - Camera v12 și Google Gallery 3D New 10.2.

Se pare că aplicația Music pentru Android va sosi împreună cu noul serviciu Google Music, ambele putând fi anunțate luna viitoare în cadrul evenimentului Google I/O, care marchează debutul lui Android Ice Cream. Oare va alege gigantul motoarelor de căutare opțiunea de a "dezmembra" aplicațiile de bază din OS-ul său mobil, permițându-le utilizatorilor să le descarce din Market și făcând astfel Android mai ușor de upgradat?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×