HTC 10 deja listat la precomandă pe QuickMobile.ro; iată cât costă noul flagship taiwanez

3.879 ori
<b>HTC 10 deja listat la precomandă pe QuickMobile.ro; iată cât costă noul flagship taiwanez</b>Aflam &icirc;n urmă cu doar c&acirc;teva zile despre planul celor de la HTC de a aduce noul flagship la v&acirc;nzare foarte rapid, fiind sugerată data de 15 aprilie, și asta la doar 3 zile după evenimentul de lansare ce va avea loc &icirc;n Londra,...

Aflam în urmă cu doar câteva zile despre planul celor de la HTC de a aduce noul flagship la vânzare foarte rapid, fiind sugerată data de 15 aprilie, și asta la doar 3 zile după evenimentul de lansare ce va avea loc în Londra, New York și Taipei. Aceste planuri ale companiei se confirmă într-un fel sau altul astăzi, moment în care QuickMobile listează la precomandă noul flagship.

Vedem aici că se păstrează denumirea HTC One M10, dar și faptul că telefonul este listat doar pe auriu și argintiu pentru moment. Avem parte de 32 GB spațiu intern de stocare, versiune a cărui preț de precomandă este de 3.299 lei, sumă similară cu cea a altor flagship lansate anterior pe piață.

Acest telefon ne va aduce un display Quad HD de 5.15 inch (2560 x 1440 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și 4 GB memorie RAM. Vom mai avea la dispoziție o cameră foto principală de 12 megapixeli cu focalizare laser, un scanner de amprente și un slot microSD.

Potrivit magazinului, livrările către clienți vor începe din luna aprilie. Puteți plasa o precomandă de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×