HTC 10 ar putea ajunge pe rafturile magazinelor la doar 3 zile după lansarea oficială

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.136 ori
<b>HTC 10 ar putea ajunge pe rafturile magazinelor la doar 3 zile după lansarea oficială</b>Știm deja faptul că HTC a programat lansarea noului său flagship pentru data de 12 aprilie, fiind vorba despre un eveniment organizat simultan &icirc;n 3 orașe importante din lume: Londra, New York și Taipei. Astăzi sosesc informații și despre...

Știm deja faptul că HTC a programat lansarea noului său flagship pentru data de 12 aprilie, fiind vorba despre un eveniment organizat simultan în 3 orașe importante din lume: Londra, New York și Taipei. Astăzi sosesc informații și despre data la care telefonul va sosi în magazine, și anume 15 aprilie.

După cum probabil cunoașteți, nu este prima dată când HTC decide să grăbească lucrurile și să aducă noile produse foarte rapid în magazine după lansarea oficială. Acest lucru s-a întâmplat și odată cu lansarea lui HTC One M8, telefone disponibil în Londra la doar câteva ore de la conferința de presă.

Cât despre telefon, din ultimele teasere ajunse pe web am aflat că acesta ar opta pentru un display cu rezoluție Quad HD, dovadă stând un wallpaper din Sense 8.0, dar și pentru o tehnologie audio interesantă. Restul specificațiilor vor fi cel mai probabil reprezentate de către procesorul quad-core Snapdragon 820 și de către un chip de 4 GB RAM.

Vom avea parte de un senzor foto principal de 12 megapixeli cu focalizare laser, de o cameră frontală cu tehnologie UltraPixel și de o baterie de 3000 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×