HTC înregistrează doar 251 precomenzi pentru noul flagship în China, țară ce primește varianta cu Snapdragon 652

1.690 ori
<b>HTC înregistrează doar 251 precomenzi pentru noul flagship în China, țară ce primește varianta cu Snapdragon 652</b>Se pare că decizia celor de la HTC de a aduce varianta Lifestyle în China, nu este atât de bine-primită de către public, și asta pentru că încă de la startul programului de precomandă acum 11 zile, doar 251 utilizatori au decis să comande noul telefon ce

Chiar în ziua lansării lui HTC 10 am aflat și despre existența unei versiuni Lifestyle ce sosea cu procesor Qualcomm Snapdragon 652 și care urma să ajungă pe unele piețe. O asemenea piață este China, locație în care programul de precomandă pentru noul produs a debutat acum aproximativ 11 zile.

În ciuda acestui fapt, se pare că publicul nu găsește atractiv acest nou smartphone, fiind înregistrate până în acest moment doar 251 precomenzi. Acest lucru ar putea sta în spatele pachetului hardware oferit de către HTC 10 Lifestyle, fiind format din procesorul amintit mai sus și un chip de 3 GB RAM.

Modelul standard HTC 10 ne oferă în schimb un procesor Snapdragon 820 și 4 GB memorie RAM, dotări cu siguranță mult mai atractive. Aflați totodată și faptul că la scurt timp de la sosirea în media a acestui raport referitor la numărul de precomenzi, valoarea unei acțiuni HTC la bursa din Taiwan a scăzut cu 10%.

Din câte aflăm, HTC a ales introducerea versiunii Lifestyle pe piața din China tocmai pentru a păstra un preț relativ similar cu cel practicat de către alte companii chineze pentru smartphone-urile vândute. Acest plan nu prea le-a reușit iată, pe piață fiind o mulțime de alte soluții mult mai bine dotate din punct de vedere hardware, și asta la un preț mai bun.

În China, HTC comercializează smartphone-ul HTC 10 Lifestyle la un preț de aproximativ 584 dolari, în timp ce modelul cu chip Snapdragon 820 este vândut în alte regiuni pentru suma de 768 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×