HTC 8X disponibil la Orange România sub numele de HTC Accord; Prețuri de la 88.99 euro!

1.908 ori
<b>HTC 8X disponibil la Orange România sub numele de HTC Accord; Prețuri de la 88.99 euro!</b>Cunoscut ca Windows Phone 8X by HTC sau pur și simplu HTC 8X, modelul high end Windows Phone 8 de la HTC a ajuns și în România prin Orange. Aceștia vând handsetul și sub numele de cod HTC Accord (titlul paginii) și prețul sau pornește de la...

Cunoscut ca Windows Phone 8X by HTC sau pur și simplu HTC 8X, modelul high end Windows Phone 8 de la HTC a ajuns și în România prin Orange. Aceștia vând handsetul și sub numele de cod HTC Accord (titlul paginii) și prețul sau pornește de la 88.99 euro, cu abonament nou. Telefonul costă 481 de euro la liber, la Orange România.

Ce mă surprinde e că nu s-a făcut o promovare a acestui model pe canalele media, deoarece vorbim totuși de un flagship cu Windows Phone 8 și unul cu branding HTC, producător de smartphone-uri cu imagine bună în România. Dacă nu aflam de la un follower de pe Twitter de disponibilitatea acestui model, nici nu am fi știut că e disponibil la noi în țară. Am putea să deducem că Orange se axează mai mult pe terminale Android sau poate pe iOS, dacă astfel de modele noi și atractive vin în mod incognito la noi?

Vorbim aici despre un terminal cu ecran S LCD 2 HD de 4.3 inch, 16 GB memorie internă, 1 GB RAM și conectivitate LTE, plus HSPA+. Smartphone-ul rulează Windows Phone 8 folosindu-se de un procesor dual core Krait de 1.5 GHz (Snapdragon S4) și dispune și de o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED și captura 1080p la 30 fps. Terminalul aduce și tehnologie Beats Audio și un design revoluționar și arătos. Vă tentează acest model sau îl așteptați pe Lumia 920?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×