Ecranul lui Microsoft Surface RT nu Întrece Retina de pe iPad 3, dar bate iPad 2

1.159 ori
<b>Ecranul lui Microsoft Surface RT nu Întrece Retina de pe iPad 3, dar bate iPad 2</b>Probabil vă amintiți că în urmă cu câteva săptămâni un inginer Microsoft afirma sus și tare că datorită tehnologiilor sale, Microsoft Surface RT are un ecran mai bun decât iPad 3, în ciuda rezoluției mai scăzute. Acum cei de la DisplayMate...

Probabil vă amintiți că în urmă cu câteva săptămâni un inginer Microsoft afirma sus și tare că datorită tehnologiilor sale, Microsoft Surface RT are un ecran mai bun decât iPad 3, în ciuda rezoluției mai scăzute. Acum cei de la DisplayMate au realizat o comparație între ecrane, implicând următoarele modele: Microsoft Surface RT, iPad 2, iPad 3 și Samsung Galaxy Tab 10.1.

Se pare că display-ul lui Surface RT este cu adevărat unul de calitate, mai ales când vine vorba de calitatea textului afișat pe ecran. în plus, avantajul acestui panou este o mai bună calibrare din fabrica a ecranului și mai puțină reflectantă decât iPad 2 și decât orice altă tableta Android cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Totuși, nu putem merge până la a spune că ecranul lui Surface este mai bun decât Retina de pe iPad 3 și 4, afirma specialiștii de la DisplayMate.

Surface are o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, o rezoluție relativ scăzută, mai ales în comparație cu iPad 3. Inginerul de Microsoft care lauda ecranul lui Surface afirma că tehnologia ClearType face diferența aici, mărind "rezoluția percepută de utilizatori", în special prin reducerea reflecțiilor. Ecranul lui Surface are cele mai puține reflecții din rândul tabletelor testate, iar iPad 3 reflectă cu 33% mai multă lumină ambientala decât Surface RT, în vreme ce Galaxy Tab 10.1 reflectă cu 41% mai multă lumină.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×