Nokia anunță Here, un nou serviciu cartografic cloud pentru iOS, Android și Firefox OS

1.092 ori
<b>Nokia anunță Here, un nou serviciu cartografic cloud pentru iOS, Android și Firefox OS</b>Nokia a anunțat cu câteva ore în urmă un nou serviciu legat de soluțiile sale de cartografiere: Here. Nokia Here implică și zona de cloud și se folosește de tehnologiile Maps de la Nokia, fiind suportat pe multiple tipuri de sisteme de operare....

Nokia a anunțat cu câteva ore în urmă un nou serviciu legat de soluțiile sale de cartografiere: Here. Nokia Here implică și zona de cloud și se folosește de tehnologiile Maps de la Nokia, fiind suportat pe multiple tipuri de sisteme de operare. Aducându-și contributia la acest release, compania Earthmine își împrumuta tehnologia de cartografiere 3D celor de la Nokia, după ce a fost achiziționata de aceștia.

Ideea este de a oferi un stil de vizualizare similar cu Street View, iar Here este o hartă web-based practic, care funcționează pe orice PC cu Internet Explorer, Firefox sau Chrome, Mac-uri cu Safari, Firefox sau Chrome. Pe mobil Nokia Here rulează pe iOS 4.0+ și Android 2.2+, tot în web browser. O aplicație gratuită iOS a fost deja înscrisă în iTunes, se pare și așteaptă aprobarea Apple. Nokia pregătește și un SDK pentru Android și o versiune web pentru Firefox OS pentru anul viitor.

Noul serviciu se bazează pe tehnologia HTML5 și Nokia a anunțat o evoluție a serviciilor sale de tip Maps, care au înregistrat o utilizare de 75 de ori mai mare în acest an față de 2011. Nokia a lansat și un tool Map Creator, care permite utilizatorilor să asocieze informație și detalii hărților și pozelor din satelit de la Nokia. Site-ul Here.net le va organiza într-un mod coerent și le va integra în experiența oficială.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×