HTC a avut o lună iunie destul de reuşită financiar, iar estimările nu sunt chiar sumbre de această dată

1.142 ori
<b>HTC a avut o lună iunie destul de reuşită financiar, iar estimările nu sunt chiar sumbre de această dată</b>V-am informat legat de aşa multe luni şi trimestre care au mers prost pentru HTC la nivel financiar, încât a devenit deja o obişnuinţă. Uneori mai apărea câte o redresare, când intrau sumele mari de la achiziţionarea

V-am informat legat de aşa multe luni şi trimestre care au mers prost pentru HTC la nivel financiar, încât a devenit deja o obişnuinţă. Uneori mai apărea câte o redresare, când intrau sumele mari de la achiziţionarea acelui segment HTC cumpărat de Google, sau când Vive se vindea bine. De această dată avem cifre ceva mai bune la modul real şi aflaţi motivul mai jos.

HTC ar fi generat mai mulţi bani în luna iunie decât în oricare dintre cele 6 luni dinainte. Saltul veniturilor (netaxate încă şi neauditate) este cu 94% chiar faţă de luna mai, ajungând la 46.8 milioane dolari. Asta în condiţiile în care în mai HTC obţinuse doar 24 milioane de dolari. Compania nu e la prima ispravă de gen şi la primul salt de acest tip.

Spre exemplu în martie 2019 a avut rezultate cu 110% superioare faţă de veniturile din februarie. Lipsa de constanţă e totuşi o problemă, dar analiştii sunt optimişti legat de viitor, prezicând că această creştere din iunie va continua şi în iulie. Se pare că telefoanele noi midrange HTC Desire 19+ şi HTC U19e s-au vândut binişor, în Asia cel puţin.

Nu ne îmbătăm însă cu apă rece, pentru că cifrele lunii iunie 2019, sunt cu 34.4% sub cele din luna iunie 2018. Trimestrul 2 per total nu e chiar strălucit, pentru că reprezintă un picaj şi faţă de T2 2018 şi T1 2019 chiar. Până una-alta 2019 pare să fie primul an în care HTC NU lansează un telefon flagship.

Vorbim totuşi despre compania care a produs primul telefon Android şi primul telefon 4G, deci e păcat să nu o vedem reprezentată la acest nivel. Pariul pe blockchain continuă totuşi...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×