Veniturile HTC au crescut în luna martie; Apar semne de evoluţie a companiei

860 ori
<b>Veniturile HTC au crescut în luna martie; Apar semne de evoluţie a companiei</b>Aţi remarcat probabil în ultima săptămână ca tot mai multe companii şi-au făcut publice predicţii pentru profituri şi venituri, în frunte cu LG şi Samsung. E rândul celor de la HTC să anunţe cum le-a mers în ultima vreme şi avem

Aţi remarcat probabil în ultima săptămână ca tot mai multe companii şi-au făcut publice predicţii pentru profituri şi venituri, în frunte cu LG şi Samsung. E rândul celor de la HTC să anunţe cum le-a mers în ultima vreme şi avem în sfârşit veşti ceva mai bune. Scriem “in sfârșit” pentru că suntem interesați de revenirea companiei cu primul telefon 4G, primul telefon cu cameră 3D, primul telefon cu Android. 

Compania a anunţat venituri de 42.59 milioane de dolari pe luna martie 2019, un salt de 109.98% faţă de luna februarie 2019, dar o scădere de 52.64% faţă de aceeaşi perioadă din 2018. Se pare că vânzările de terminale VR noi au dus la această creştere din luna martie, conform publicaţiei chineze Economic Daily News. Lansarea serviciului pe bază de abonament Viveport Infinity VR din această lună va aduce un boost veniturilor din trimestrul 2 al anului.

Abonamentele de gen costă 12.99 dolari pe lună sau 99 de dolari pe an. Pe primul trimestru din 2019 HTC a înregistrat venituri totale de aproape 95 de milioane de dolari, cu 66.51% mai puţin decât anul trecut. De remarcat că nu avem o direcţie clară pentru zona smartphone a companiei în acest an şi în afară de un telefon axat pe Blockchain, Exodus 1 nu am văzut mişcări serioase.

Pe de altă parte HTC a prezentat recent smart hub-uri 5G în cadrul MWC 2019, sperând să capitalizeze pe seama goanei după conectivitatea de generaţie a cincea şi implementarea sa timpurie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×