Huawei Mate 30 primește o nouă randare concept, cu o cameră inedită, rotundă de această dată

2.385 ori
<b>Huawei Mate 30 primește o nouă randare concept, cu o cameră inedită, rotundă de această dată</b>Huawei Mate 30 și Mate 30 Pro au scăpat mult mai puțin decât alte flagshipuri de toamnă pe care le așteptăm în a doua parte a lui 2019. Comparativ cu Pixel 4, acest flagship a avut doar 3-4 scăpări și doar câteva randari până acum

Huawei Mate 30 și Mate 30 Pro au scăpat mult mai puțin decât alte flagshipuri de toamnă pe care le așteptăm în a doua parte a lui 2019. Comparativ cu Pixel 4, acest flagship a avut doar 3-4 scăpări și doar câteva randari până acum. Azi vedem o nouă randare, una bizară, pentru că nu se potrivește deloc cu ce știam până acum.

Viitorul phablet apare în noua randare cu o cameră circulară, care duce cu gândul mai mult la un Lumia 1020 decât la un Huawei al ultimilor ani. Conform sursei acestei imagini, telefonul va avea 4 camere, dar integrate într-un modul rotund și nu pătrat cum am văzut la Mate 20 Pro sau în linie/vertical, cum am avut pe P30 Pro.

Huawei Mate 30 Pro

A se observa aici dispunerea camerelor: una centrală, două în stânga și una în dreaptă, sub care se află blițul LED. Nu pare să primim un mecanism de zoom periscopic aici, cel puțin la prima vedere. Pe cameră stă totuși scris "5x optical zoom", deci capacitatea de zoom de la Huawei P30 Pro va fi păstrată, poate cu alt mecanism decât cel periscopic.

Zvonurile afirmă că smartphone-ul va avea un eran generos, de 6.71 inch, cu panou AMOLED și refresh rate de 90 Hz. Vom vedea și o baterie de 4200 mah la bord, cu suport pentru încărcare rapidă la 55W, iar procesorul integrat aici este un Kirin 985, upgrade de la Kirin 980, văzut pe P30 Pro și Mate 20 Pro. Sunt sigur că vom vedea și 8 GB sau 12 GB RAM aici, minim 128 GB stocare și un cititor de amprente în ecran.

Judecând după leak-ul de azi, terminalul ar trebui să vină pe o nuanța verde smarald, iar lansarea ar urma să aibă loc în luna octombrie 2019. Personal cred că această randare este doar un concept, iar terminalul real va avea o cameră în formă de dreptunghi sau pătrat, cu 4 sau 5 senzori. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×