HTC A55 este un nou model Desire, cu ecran Quad HD și rolul de a-l Înlocui pe HTC Hima Ace

716 ori
<b>HTC A55 este un nou model Desire, cu ecran Quad HD și rolul de a-l Înlocui pe HTC Hima Ace</b>Se pare că și terminalele HTC Desire vor primi propriile flagshipuri, cum este cazul modelului proaspăt detaliat pe web HTC A55. Acesta e doar un nume de cod, dar e asociat unui phablet high end, care are rolul de a-l înlocui pe HTC Hima Ace. &nbsp;...

Se pare că și terminalele HTC Desire vor primi propriile flagshipuri, cum este cazul modelului proaspăt detaliat pe web HTC A55. Acesta e doar un nume de cod, dar e asociat unui phablet high end, care are rolul de a-l înlocui pe HTC Hima Ace.

Informațiile proaspete vin de la @upleaks, considerat succesorul spiritual al lui @evleaks și o sursă de încredere. HTC A55 va fi cel mai bine dotat model Desire din acest an și impresionează printr-un ecran Quad HD de 5.5 inch, un procesor 64 bit MediaTek MT6795 cu 8 core-uri de 2 GHz și 3 GB RAM. Acest chipset e capabil să ofere suport pentru captura video Full HD la 480 FPS, cel puțin teoretic, dar rămâne de văzut dacă HTC îi va folosi această funcție.

HTC A55 va mai integra și o cameră de 20 megapixeli în spate, posibil cu un senzor Sony. Camera va avea blitz LED, iar în zona frontală vom avea parte de un senzor de 13 MP sau 4 Ultrapixeli pentru selfie. Alte dotări includ 32 GB stocare, difuzoare stereo BoomSound, Android 5.0 Lollipop cu HTC Sense 7.0 aplicat peste și o baterie cu capacitate mai mică de 3000 mAh.

HTC A55 va sosi în 3 culori: gri, auriu/maron, și auriu/roz. Mai interesant e că @upleaks afirma că HTC A55 va sosi în această lună pe piață, deci foarte devreme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×