RCS & RDS oferă reduceri cu până la 20% la prețurile abonamentelor Optim Nelimitat

Autor:  | Publicat în:  RCS & RDS 1.221 ori
<b>RCS & RDS oferă reduceri cu până la 20% la prețurile abonamentelor Optim Nelimitat</b>Operatorul RCS & RDS a lansat astăzi o ofertă specială pentru clienții noi, persoane fizice, care își portează numărul de telefon în rețeaua Digi Mobil. Oferta e disponibilă până la 31 martie 2015 și se aplică persoanelor care nu...

Operatorul RCS & RDS a lansat astăzi o ofertă specială pentru clienții noi, persoane fizice, care își portează numărul de telefon în rețeaua Digi Mobil. Oferta e disponibilă până la 31 martie 2015 și se aplică persoanelor care nu beneficiază de servicii fixe, Digi Net și Digi TV.

De asemenea, clientul trebuie să contracteze unul sau mai multe abonamente din gama Optim Nelimitat pe o perioadă de 12 sau 24 de luni. Spre exemplu, utilizatorii care își portează numărul de telefon în rețeaua Digi Mobil și aleg două abonamente Optim Nelimitat vor plăti 6 euro pe lună (TVA inclus) pentru fiecare abonament și 8 euro pe lună pentru un singur abonament.

înainte de această ofertă specială, prețul unui abonament Optim Nelimitat era de 10 euro pe lună și 7 euro pe lună pentru clienții care încheiau 2 abonamente Optim Nelimitat. Dacă doriți noua ofertă, trebuie să vă prezentați la un punct de prezența RCS & RDS, în intervalul 2 februarie - 31 martie 2015. Abonamentul Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate în orice rețea națională și în rețele internaționale, dar și Internet mobil nelimitat și 100 MB pe lună pentru date în roaming național.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×