HTC afirma ca iPhone 3G nu are un impact asupra vanzarilor sale

Autor:  | Publicat în:  HTC 985 ori
<b>HTC afirma ca iPhone 3G nu are un impact asupra vanzarilor sale</b>CEO-ul HTC, Peter Chou a afirmat recent ca strategia agresiva adoptata recent de Apple, prin utilizarea de preturi scazute, va avea un impact limitat asupra vanzarilor HTC. iPhone 3G va fi disponibil pentru infima suma de 199 de dolari, impreuna cu un...

CEO-ul HTC, Peter Chou a afirmat recent ca strategia agresiva adoptata recent de Apple, prin utilizarea de preturi scazute, va avea un impact limitat asupra vanzarilor HTC.

iPhone 3G va fi disponibil pentru infima suma de 199 de dolari, impreuna cu un abonament. Lucrurile nu stau chiar asa de rau nici pentru fanii HTC, care pot cumpara un model HTC Touch gratuit, prin Orange, impreuna cu diferite tipuri de abonament. Chou a afirmat ca piata smartphone-urilor este inca destul de mare, iar HTC doreste sa lanseze o intreaga linie de produse in colaborare cu diferite companii de telefonie.

Ar fi fost interesant sa vedem aceasta afirmatie venind de la un reprezentant BlackBerry, compania care ar trebui mai degraba sa isi faca griji pentru concurenta lui iPhone. HTC are un as in maneca, sub forma telefoanelor ce ruleaza Android plus un eventual bonus reprezentat de handsetul Google, pe care-l asteptam cu nerabdare. De vreme ce Apple a ajuns in nici un an pe locul 3 al pietei smartphone-urilor, compania reprezinta o amenintare pentru rivalii sai, mai ales ca acum concureaza pe piata cu un nou terminal, ce va fi lansat in foarte multe tari la nivel global.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×