Co-Fondatorul Google Sergey Brin si-a rezervat un zbor in spatiu

Autor:  | Publicat în:  Google 1.188 ori
<b>Co-Fondatorul Google Sergey Brin si-a rezervat un zbor in spatiu</b>Co-fondatorul Google Sergey Brin si-a rezervat un loc la un zbor in spatiu, in valoare de 5 milioane de dolari. Oferta turistica spatiala este disponibila prin compania Space Adventures, care-si va transporta clientii la Agentia Spatiala Internationala,...

Co-fondatorul Google Sergey Brin si-a rezervat un loc la un zbor in spatiu, in valoare de 5 milioane de dolari. Oferta turistica spatiala este disponibila prin compania Space Adventures, care-si va transporta clientii la Agentia Spatiala Internationala, conform Reuters.

Cele 5 milioane vor fi folosite pentru viitoarele zboruri spatiale, care vor costa pana la 35 de milioane de dolari. Plata in avans permite clientilor sa isi rezerve un loc in aceste misiuni. Brin afirma ca este increzator in procesul de explorare si dezvoltarea comerciala a zborurilor spatiale, fiind nerabdator sa pluteasca in spatiu.

Space Adventures oferea pana acum locuri pe navete rusesti, care zboara spre Statia Spatiala Internationala, dar compania a afirmat ca va construi propria naveta particulara, ce va zbura din 2011. Oare sefii Yahoo ar fi zburat in spatiu, daca s-ar fi lasat cumparati de catre Microsoft? Google domina lejer piata advertisingului online si pe cea a motoarelor de cautare, permitandu-si astfel de gesturi opulente. Nu ca Yahoo si ai sai nu ar putea, dar Google are obiceiul de a-si etala extravagantele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×