Telefoanele LG Dare, LG Decoy si LG Chocolate dispoibile prin Verizon

Autor:  | Publicat în:  LG 1.591 ori
<b>Telefoanele LG Dare, LG Decoy si LG Chocolate dispoibile prin Verizon</b>Utilizatorii americani ai retelei Verizon au toate motivele sa fie fericiti, de vreme ce telefoanele LG Dare, Decoy si Chocolate 3 vor sosi in oferta acestui operator. LG Dare este un telefon slim, dotat cu touchscreen, si cu suport 3G V CAST, VZ...

Utilizatorii americani ai retelei Verizon au toate motivele sa fie fericiti, de vreme ce telefoanele LG Dare, Decoy si Chocolate 3 vor sosi in oferta acestui operator.

LG Dare este un telefon slim, dotat cu touchscreen, si cu suport 3G V CAST, VZ Navigator, V CAST Music, dar si o camera de 3.2 megapixeli. Aceasta din urma se adapteaza la conditiile de luminozitate slaba automat. Dare soseste si cu o aplicatie de editare foto, care permite utilizatorilor sa customizeze pozele cu rame, peisaje in fundal si numeroase alte aspecte amuzante. Imaginile rezultate pot fi uploadate cu usurinta pe un serviciu de social networking, direct de pe telefon.

LG Decoy

LG Decoy este "visul utilizatorului multi-tasking" si soseste cu o carcasa glossy. Handsetul este primul din lume care integreaza un headset Bluetooth in corpul sau. Accesoriul se ataseaza in spatele telefonului, pentru o transportare mai usoara si pentru a fi incarcat. Sliderul include un joystick cu 5 directii, care permite navigarea cu usurinta printre functiile multimedia ale telefonului, cum sunt V CAST Music si V CAST Video, beneficiind si de ghidare vocala si vizuala prin VZ Navigator. Decoy va sosi in magazine in data de 16 iunie.

LG Chocolate

Noul LG Chocolate 3 renunta la forma sa de slider, devenind un handset cu clapeta, dotat cu un mecanism circular de control in partea sa exterioara. De asemenea, telefonul soseste cu antena FM, difuzoare, Bluetooth stereo si 1GB de memorie interna. Puteti mari spatiul sau de stocare cu pana la 8GB, cu ajutorul cardurilor microSD. Chocolate 3 dispune de o camera de 2.0 megapixeli si va fi disponibil la magazinele Verizon din iulie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×