HTC anunță rezultatele financiare pe trimestrul 3 al acestui an: pierderi de 6.3%

Autor:  | Publicat în:  Financiare 1.002 ori
<b>HTC anunță rezultatele financiare pe trimestrul 3 al acestui an: pierderi de 6.3%</b>HTC a anunțat astăzi rezultatele sale financiare pe trimestrul 3 al acestui an, cu pierderi de 6.3% pentru această perioadă. Totuși trebuie menționat că predicțiile erau ca pierderile vor fi de 8%, deci se putea mai rău. &nbsp; &nbsp; în august...

HTC a anunțat astăzi rezultatele sale financiare pe trimestrul 3 al acestui an, cu pierderi de 6.3% pentru această perioadă. Totuși trebuie menționat că predicțiile erau ca pierderile vor fi de 8%, deci se putea mai rău.

în august începea un nou drum pentru HTC, care trecea prin rebranding folosindu-se de imaginea actorului Robert Downey Jr în cadrul unei campanii de marketing viral. Pierderile pentru HTC în trimestrul 3 au fost de 101 milioane de dolari, în vreme ce veniturile au fost de 1.6 miliarde de dolari, ceaa ce înseamnă bani de buzunar pentru o companie ca Samsung sau Apple de exemplu.

Cu HTC One Max amânat inexplicabil, nu putem decât să ne întrebăm care va fi viitorul acestei companii. Analiștii prezic deja o soartă în genul celor de la BlackBerry sau Nokia, în vreme ce persoane mai optimiste ne îndeamnă să cumpărăm acțiuni HTC câtă vreme sunt scăzute, deoarece firma și-ar putea reveni în curând.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×