HTC anunță telefonul Desire 600, vine cu BlinkFeed și BoomSound

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.932 ori
<b>HTC anunță telefonul Desire 600, vine cu BlinkFeed și BoomSound</b>Iată că tehnologiile BlinkFeed și BoomSound nu se mai regăsesc doar pe HTC One, ci și pe proaspăt anunțatul smartphone HTC Desire 600. Se zvonea în ultima vreme ca HTC s-ar pregăti să treacă la numerotarea telefoanelor, în loc să folosească...

Iată că tehnologiile BlinkFeed și BoomSound nu se mai regăsesc doar pe HTC One, ci și pe proaspăt anunțatul smartphone HTC Desire 600. Se zvonea în ultima vreme ca HTC s-ar pregăti să treacă la numerotarea telefoanelor, în loc să folosească litere pentru numele lor.

Producătorul taiwanez a anunțat că Desire 600 este destinat pieței EMEA și a pus accentul pe Rusia și Ucraina, deci mă aștept ca terminalul să ajungă rapid și la noi. Acest model este unu midrange, dotat cu ecran qHD de 4.5 inch, procesor quad core Qualcomm Snapdragon 200 la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 8 GB memorie internă și slot microSD.

HTC Desire 600 alb

Alte dotări includ NFC, Bluetooth, WiFi, o cameră de 8 megapixeli și cameră frontală de 1.6 MP. Telefonul este unul dual SIM și vine cu Android cu HTC Sense 5 aplicat peste, plus funcțiile BlinkFeed și BoomSound. Sursa de energie a telefonului este o baterie de 1860 mAh și din păcate nu avem un preț pentru acest device, dar știm că va sosi în magazine în iunie.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×