Produse evoMAG.ro

HTC Desire HD prezentat in detaliu... cu muzica trista in fundal (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.566 ori
<b>HTC Desire HD prezentat in detaliu... cu muzica trista in fundal (Video)</b>E ciudat sa vezi un smartphone performant precum HTC Desire HD, proaspat prezentat saptamana trecuta la Londra dovedindu-si calitatea intr-un clip promotional cu un fundal audio cam... trist. Acest clip este foarte bine realizat si reprezinta un rezumat...

E ciudat sa vezi un smartphone performant precum HTC Desire HD, proaspat prezentat saptamana trecuta la Londra dovedindu-si calitatea intr-un clip promotional cu un fundal audio cam... trist. Acest clip este foarte bine realizat si reprezinta un rezumat perfect pentru ce e nou pe smartphone-ul HTC:

Fie ca e vorba de camera de 8 megapixeli cu suport pentru captura 720p, de modurile de functionare ale telefonului sau de noul HTCSense.com, care va gaseste telefonul oriunde s-ar afla, acest video le cuprinde pe toate. Functia Quick Lookup va va permite sa obtineti detalii despre un cuvant dintr-o carte digitala pe care o cititi si sa cautati tot soiul de informatii si continuturi pe web.

HTC Desire HD prezentat in detaliu... cu muzica trista in fundal (Video)

Social networking-ul este la indemana cu doar cateva tap-uri, iar o scurta privire asupra exteriorului handsetului dezvaluie un ecran multitouch de 4.3 inchi si o carcasa unibody din aluminiu, foarte comoda pentru utilizator. Camera cu blitz dual va captura continuturi, care vor putea fi afisate cu usurinta via DLNA pe sistemul audio/video din casa via streaming. Toate acestea si multe altele, in clipul de mai sus!

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×