HTC Desire HD prezentat in detaliu... cu muzica trista in fundal (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.641 ori
<b>HTC Desire HD prezentat in detaliu... cu muzica trista in fundal (Video)</b>E ciudat sa vezi un smartphone performant precum HTC Desire HD, proaspat prezentat saptamana trecuta la Londra dovedindu-si calitatea intr-un clip promotional cu un fundal audio cam... trist. Acest clip este foarte bine realizat si reprezinta un rezumat...

E ciudat sa vezi un smartphone performant precum HTC Desire HD, proaspat prezentat saptamana trecuta la Londra dovedindu-si calitatea intr-un clip promotional cu un fundal audio cam... trist. Acest clip este foarte bine realizat si reprezinta un rezumat perfect pentru ce e nou pe smartphone-ul HTC:

Fie ca e vorba de camera de 8 megapixeli cu suport pentru captura 720p, de modurile de functionare ale telefonului sau de noul HTCSense.com, care va gaseste telefonul oriunde s-ar afla, acest video le cuprinde pe toate. Functia Quick Lookup va va permite sa obtineti detalii despre un cuvant dintr-o carte digitala pe care o cititi si sa cautati tot soiul de informatii si continuturi pe web.

HTC Desire HD prezentat in detaliu... cu muzica trista in fundal (Video)

Social networking-ul este la indemana cu doar cateva tap-uri, iar o scurta privire asupra exteriorului handsetului dezvaluie un ecran multitouch de 4.3 inchi si o carcasa unibody din aluminiu, foarte comoda pentru utilizator. Camera cu blitz dual va captura continuturi, care vor putea fi afisate cu usurinta via DLNA pe sistemul audio/video din casa via streaming. Toate acestea si multe altele, in clipul de mai sus!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×