LG Optimus GJ anunțat oficial: versiune rezistentă la apă a lui Optimus G

1.271 ori
<b>LG Optimus GJ anunțat oficial: versiune rezistentă la apă a lui Optimus G</b>Sony este unul dintre producătorii de telefoane care au pus mare accent pe handseturi rezistente la apă și praf, dar iată că această abordare a devenit un trend și acum LG lansează un handset de acest gen. E vorba despre LG Optimus GJ, pe care îl...

Sony este unul dintre producătorii de telefoane care au pus mare accent pe handseturi rezistente la apă și praf, dar iată că această abordare a devenit un trend și acum LG lansează un handset de acest gen. E vorba despre LG Optimus GJ, pe care îl admirați mai jos.

în vreme ce și Samsung pregătește un Galaxy S4 Active rezistent la elementele naturii, Optimus GJ este o versiune mai dură a lui Optimus G. Terminalul are dotările aproape identice cu ale fratelui geamăn al lui Nexus 4 și GJ poate fi scufundat în apă de până la 1 metru adâncime timp de 30 de minute. E sezonul vacantelor, se apropie vara și era de așteptat să vedem o invazie de telefoane "de luat la piscină".

LG Optimus GJ

LG Optimus GJ costă 600 de dolari și deocamdată se lansează doar în Taiwan. Iată și informații despre LG Optimus GK, o versiune de 5 inch a lui G, cu rezoluție Full HD, CPU Snapdragon 600 și o baterie mai mare, cu capacitate de 3100 mAh. Avem printre cititorii Mobilissimo.ro cumpărători de telefoane rezistente la apă? Dacă da, de ce ați făcut achiziția?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×