HTC ar putea lansa modelul One X9, un smartphone de top cu display QHD și cameră foto de 23 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.235 ori
<b>HTC ar putea lansa modelul One X9, un smartphone de top cu display QHD și cameră foto de 23 megapixeli</b>Cu doar c&acirc;teva săptăm&acirc;ni &icirc;n&nbsp;urmă, cei de la HTC dezvăluiau smartphone-ul One A9, un device mid-range ce nu a impresionat prea mult, și asta datorită prețului său destul de mare &icirc;n raport cu specificațiile aduse la...

Cu doar câteva săptămâni în urmă, cei de la HTC dezvăluiau smartphone-ul One A9, un device mid-range ce nu a impresionat prea mult, și asta datorită prețului său destul de mare în raport cu specificațiile aduse la pachet. Din câte aflăm astăzi, se pare că taiwanezii mai pregătesc un device, de această dată unul de top.

Este vorba despre HTC One X9, un device care aparent va sosi cu display Quad HD, cameră foto principală de 23 megapixeli și senzor frontal de 4 megapixeli. Vom beneficia de un procesor Snapdragon 820 sau de un Mediatek Helio X20, de 4 GB memorie RAM și de variante cu 64 sau 128 GB de stocare.

De asemenea, nu este exclus să vedem și o variantă cu 3 GB RAM + 32 GB memorie internă la pachet. Potrivit informațiilor sosite astăzi în presă, telefonul va sosi într-o carcasă metalică ce include difuzoare stereo frontalte BoomSound și o baterie de 3.500 mAh.

Cu toate că prețul speculat este de 480 dolari, tindem să credem că device-ul pregătit de taiwanezi va fi ceva mai scump de atât. O imagine randată cu acesta poate fi văzută mai sus, material a cărui autenticitate nu o putem confirma.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×