HTC Nexus Sailfish ar putea sosi cel mai probabil cu display de 5.2 inch și procesor SD820; evleaks are mai multe detalii!

1.392 ori
<b>HTC Nexus Sailfish ar putea sosi cel mai probabil cu display de 5.2 inch și procesor SD820; evleaks are mai multe detalii!</b>În această toamnă nu doar iPhone 7 va fi dezvăluit oficial, ci și alte 2 sau poate chiar 3 modele Nexus. Cele două terminale de aici ar urma să fie dezvoltate de către HTC, acestea având numele de cod Marlin și Sailfish, smartphone-uri care astăzi își

Pentru această toamnă avem în calendar și lansarea de noi terminale Nexus, modele în număr de 3, care aparent vor fi devoltate de către companiile HTC și Huawei. Pe când producătorului chinez îi va fi atribuită doar fabricarea unui singur model, posibil un succesor pentru Nexus 6P, taiwanezii de la HTC au pe listă două astfel de modele cunoscute la ora actuală sub numele de cod Salifsh și Marlin. 

Fisier build.prop HTC S1

Astăzi, prin intermediul lui Evan Blass a.k.a @evleaks, avem ocazia să aflăm câteva dintre specificațiile hardware pe care modelul HTC S1 / Sailfish ni le va oferi la pachet. Acestea sunt regăsite într-un fișier build.prop - fișier inclus în sistemul de operare ce conține detalii despre setări, dar și proprietăți ale telefonului. De aici reiese faptul că telefonul va sosi cu display Full HD de 5.2 inch, cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și cu un scanner de amprente.

În cazul luiHTC Marlin se așteaptă în schimb un display de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli, un procesor Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 12 megapixeli, respectiv un senzor selfie de 8 megapixeli. Aceste dimensiuni ale ecranului adoptate de către cele două modele HTC ar putea indica că într-adevăr am putea primi și un succesor pentru Nexus 6P din partea celor de la Huawei. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×