HTC Butterfly disponibil acum și pe roz, pentru Început În Taiwan

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.543 ori
<b>HTC Butterfly disponibil acum și pe roz, pentru Început În Taiwan</b>Puțină lume știe că HTC a ieșit prima pe piața cu un telefon cu ecran HD și anume HTC Rezound, care nu a ajuns vreodată în Europa. Ceva mai multă lume știe că HTC a ajuns prima pe piața cu un telefon cu ecran Full HD numit J Butterfly în...

Puțină lume știe că HTC a ieșit prima pe piața cu un telefon cu ecran HD și anume HTC Rezound, care nu a ajuns vreodată în Europa. Ceva mai multă lume știe că HTC a ajuns prima pe piața cu un telefon cu ecran Full HD numit J Butterfly în Japonia și care apoi a ajuns în SUA drept Droid DNA și în Europa drept HTC Butterfly. Ei bine Butterfly primește astăzi o versiune roz.

Cei interesați de varianta inițială a lui HTC Butterfly îl găsesc pe negru, alb sau roșu la Quickmobile.ro, la prețul de 2.799 lei. Telefonul roz este disponibil doar în Taiwan deocamdată și urmează modă terminalelor LG și Samsung, cu Optimus Vu, Galaxy S III și Galaxy Note II, disponibile deja pe roz în multe magazine din lume.

Revenind la HTC Butterfly, acest terminal vine cu suport LTE, slot microSIM, Beats Audio și slot microSD, un plus față de HTC One, de exemplu. Primim și 16 GB memorie internă, 2 GB RAM, camera de 8 megapixeli și procesor quad core Qualcomm Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz, deci același ca pe LG Optimus G, de exemplu sau de pe Xperia Z. Bateria este singurul punct dezamăgitor al telefonului, cu o capacitate de puțin peste 2000 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×