Manuganu review: platformer gratuit foarte colorat, cu multe capcane și ușor repetitiv (Video)

1.640 ori
<b>Manuganu review: platformer gratuit foarte colorat, cu multe capcane și ușor repetitiv (Video)</b>Se pare că hiturile de pe Android din ultima vreme sunt fie endless runnere, fie platformere. Manuganu se încadrează în categoria a doua și este un platformer gratuit, un platform runner pe care l-am testat pe telefonul Allview P5 Quad (1.039 lei...

Se pare că hiturile de pe Android din ultima vreme sunt fie endless runnere, fie platformere. Manuganu se încadrează în categoria a doua și este un platformer gratuit, un platform runner pe care l-am testat pe telefonul Allview P5 Quad (1.039 lei eMAG).

Jocul aduce destul de mult cu Rayman Jungle Run și presupune că personajul principal, Manuganu să alerge prin jungla sau un mediu înghețat, evitând capcane. Puteți și frâna alergarea, pentru a pândi momentul potrivit pentru a țâșni printre pietre/ciocane mobile. Veți aluneca și pe frânghii, evitând pești țepoși sau țepi din gheață. Puteți face și salturi duble și adună monede și medalioane, sau puteți sări pe ciuperci pentru a amplifica saltul.

Manuganu

Fiecare nivel are o serie de obiective de indeplinint, precum adunarea tututor monedelor, terminarea nivelului într-o anumită durata sau să reușiți să ajungeți la finish fără a muri. Veți avea 3 vieți în fiecare nivel și multe obstacole de înfruntat, plus rute alternative. Din păcate jocul nu oferă prea multe la capitolul varietate, de aceea primește nota 8 din 10 de la noi. îl puteți descărca de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×